Tervetuloa X Headsin blogiin

Anna yhdeksälle ihmiselle tehtävä kirjoittaa itsestään asioita esittelytekstejä varten. Anna heille valmiiksi kysymykset ja otsikot joista valita itse haluamansa. Oleta suomalaisuuteen integroidun pessimismisi myötä saavasi vain tylsiä yhden lauseen vastauksia, jotka kuulostavat yhtä kiinnostavalta kuin Finlandia-voittajan valitusjuhlapuhe.

Ylläty suuresti.

Seitsemän kuukautta aikaisemmin maaliskuisena iltana ystäväni Jussi soitti minulle. Hänellä oli idea. Kaveripiirimme ainoana jo-valmistuneena hän oli huomannut ongelman: Yhteydenpito opiskelijatovereihin kaveriporukan ulkopuolella oli täysin kadonnut. Tämä oli luonnollisesti harmillista, koska sekä kaljaseuran puute että ideoiden ja tiedon jakaminen loistivat täysin poissaolollaan.

Miksi ei siis tehdä asioita itse niiden ihmisten kanssa, jotka ovat inspiroituneita ja motivoituneita?

Lopputulos: Kymmenen ihmisen rakentama yritys X Heads, joka koostuu Oulun yliopiston tuotantotalouden alumneista sekä nykyisistä opiskelijoista. Tarkoituksemme on kehittää itsestämme parhaita mahdollisia ihmisiä kaikin puolin, sekä ammatillisesti että henkisesti. Kehittäessä itseämme kehitämme myös ympäristöämme – käytännössä tarjoamalla konsultointipalveluja sekä tuomalla oman panoksemme esimerkiksi startup-yhteisöön. Taitomme kattavat laajasti tuotantotalouden yliopiston oppimäärän sekä yltävät myös reilusti sen yli.

Ai niin, ne alussa mainitut esittelyt. Tämä oli niistä ensimmäinen, esittely X Headsista, ja seuraavaksi julkaisemme blogissa lisää ihmisten itsestään kirjoittamia esittelyjä suoraan sydämestä.

Täysin sensuroimatta sekä kaunistelematta. Tervetuloa.