Eira

Olen Eira Hurskainen; 23-vuotias tutateekkari Oulusta. Viime syksynä alkoi opintojen kolmas vuosi ja tarkoitus olisi saada kandin paperit kouraan jossain vaiheessa kuluvan vuoden aikana. Olin noin vuoden verran töissä Ramboll Finlandilla liikennejärjestelmien yksikössä ja nyt seuraavana on vuorossa puolen vuoden työharjoittelu Tanskassa. Harrastan tanssia, seinäkiipeilyä sekä toimin vapaaehtoisena Rotaryn nuorisovaihdon parissa. Rakastan matkustamista ja pyrin tekemään sitä mahdollisimman paljon, tosin velvollisuuksien ja varallisuustilanteen asettamissa rajoissa.

Suunnitelmissani on valmistua seuraavan muutaman vuoden sisällä, mutta sitä ennen haluan käydä vielä vaihdossa. Haluan työskennellä ja asua jossain vaiheessa ulkomailla. Sen jälkeen voin palata Suomeen ja muuttaa Helsingin Eiraan sata vuotta vanhaan taloon. Tulevaisuuden työuraltani odotan kansainvälisyyttä, vaihtelevuutta sekä haastavuutta. Lisäksi toivon, että saan tehdä töitä hyvässä tiimissä.

Ammatillisten tavoitteiden lisäksi minulla on myös muita tavoitteita ja haaveita. Haluaisin muun muassa oppia lentämään ja hankkia joskus lentolupakirjan. Lentäjä oli lapsuuden salainen haaveammattini ja on sitä jollain tasolla edelleen. Luen paljon lentokoneista ja tykkään ottaa selvää eri konetyypeistä. Olen myös vakavasti harkinnut maksavani pari sataa euroa ylimääräistä lentolipuista ihan vain sen takia, että saisin lentää jollain tietyllä konetyypillä.

Olen pääosin ekstrovertti. Olen puhelias, pidän ryhmätyöskentelyä tehokkaana työskentelytapana sekä ainakin omasta mielestäni tutustun helposti uusiin ihmisiin. Toisinaan kuitenkin myös introverttius nostaa päätään ja vetäydyn omiin oloihini. Yksintyöskentely sujuu minulta parhaiten hiljaisuudessa ja suojassa häiriötekijöiltä. En voi esimerkiksi lukea kirjaa junassa, koska siellä on liikaa häiritseviä ääniä.

Loppuun vielä muutamia satunnaisia asioita minusta. Kotitöistä lempparini on tiskaaminen. Se on yksinkertaisesti parasta. Narskutan hampaita öisin, ja leivon mieluummin kuin laitan oikeaa ruokaa.