Testaa, kelpaako startuppisi Piilaaksoon

Ennen kuin hyppäät startup-yrittäjän kateutta herättävään elämäntyyliin, varmista että ideasi on toteuttamisen arvoinen. Piilaakso-kysymyspatteri auttaa sinua tässä tehtävässä.

marraskuu 4th / Aarne Huttunen / Kommentit pois päältä artikkelissa Testaa, kelpaako startuppisi Piilaaksoon

Care. Improve. Be free. Eli meidän arvot

Sain tehtävän: Kerro jotain mieleenpainuvaa arvoista. Arvot on vähän hassu juttu sillä tapaa, sillä mielestäni harva tietää, että millä tavalla yritysten arvot syntyvät. Onko suurin osa yritysten arvojen kuvauksista mielenkiinnottomia listoja, jotka syntyvät perustajien googletettua visiot ja missiot? Onko kyseisen kesän raasulle kesähessulle annettu tällöin “hauska tehtävä”, jota “freesein silmin pohtia”? Fakta kuitenkin on, että […]

elokuu 22nd / Tuomas Heiskanen / Kommentit pois päältä artikkelissa Care. Improve. Be free. Eli meidän arvot

Kuntoutuksen tulevaisuus – Peili Vision

Virtuaalitodellisuus mahdollistaa aivoverenkiertohäiriöpotilaiden kuntoutuksen missä vain, milloin vain. Peili Vision Oy tarjoaa virtuaalitodellisuuskuntoutusta kuntoutujille ympäri Suomea sekä muualla Pohjoismaissa. X Heads on ollut tiivisti mukana yrityksen kaikissa vaiheissa.

kesäkuu 19th / Eira Hurskainen / Kommentit pois päältä artikkelissa Kuntoutuksen tulevaisuus – Peili Vision

Pölli tästä itsellesi uudet unelmat

Unelmia kannattaa jahdata. Elämään löytyy merkitys, eikä arki enää maistu puulta.

huhtikuu 24th / Pekka Huhtala / Kommentit pois päältä artikkelissa Pölli tästä itsellesi uudet unelmat

Case Teatteri

Haaste: Asiakaskunta vanhenee ja teatterilta loppuu asiakkaat. Nuoret aikuiset pitää saada teatteriin, koska muuten teatteri nykymuodossaan kuolee asiakkaidensa mukana.

Lopputulos: Nuorten aikuisten ehdoilla suunniteltuja konsepteja, joilla voi saada lisää asiakkaita.

huhtikuu 6th / Pekka Huhtala / Kommentit pois päältä artikkelissa Case Teatteri

Nyt se on tutkittu: Ananas kuuluu pizzaan – Kotipizzan tuoteportfolio visualisoituna

Disclaimer: Kaikki data on kerätty Kotipizzan kotisivuilta, ja sitä on jatkettu satunnaisella / kuvitteellisella datalla myyntilukuja koskevissa kysymyksissä. Kotipizzalla on käytössään 40 eri täytettä, joista voidaan muodostaa 102 090 erilaista 1-4 täytteen pizzaa. Lisäksi valikoimassa on kolme eri vaihtoehtoa pohjaksi, joten mahdollisia pizzoja on 306 270 kappaletta. Silti Kotipizza on saanut puristettua valikoimansa vain 21 […]

helmikuu 3rd / Aarne Huttunen / Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt se on tutkittu: Ananas kuuluu pizzaan – Kotipizzan tuoteportfolio visualisoituna

6 slides to boost up your slide deck

Have you noticed that many times in a Q&A session following a presentation, obvious questions are asked? It is an indication that the story of the presentation was incomplete and it didn’t underline the critical plot twists during the way. The following 6 principles are usually mentioned as an afterthought even though they should be […]

joulukuu 12th / Aarne Huttunen / Kommentit pois päältä artikkelissa 6 slides to boost up your slide deck

Meditaatio – new age -hömpötyshippeilyä vai todellisuutta?

Johtavat ja muut menestyneiksi oletetut ihmiset alkoivat aikoinaan käyttää ulkonäköä menestyksensä mittarina. Nyt trendi vie hengellisyyteen ja meditaatioon. Eikä tarvitse olla tai edes haluta olla menestynyt meditoidakseen. Jes!

syyskuu 28th / Pekka Huhtala / 1 comment

Virtuaalitodellisuus – miksei kukaan tee mitään siistiä?

Virtuaalitodellisuus on ollut jo monta vuotta tulossa. Ja se kehittyy kovaa vauhtia. Siitä ei ole kuitenkaan saatu kaikkea irti. Mistä siis kiikastaa?

elokuu 30th / Pekka Huhtala / Kommentit pois päältä artikkelissa Virtuaalitodellisuus – miksei kukaan tee mitään siistiä?

Digitaalisen asiakashankinnan ABC

Jos et ole uhrannut aikaa digitaalisen asiakashankintasi kehittämiseen, on seuraava 10-minuuttinen varmasti uhratun ajan arvoista. Avaan koko katkeamattoman ketjun yrityksen markkinointitoimista kauppaan ja jälkimarkkinointiin.

kesäkuu 29th / Aarne Huttunen / Kommentit pois päältä artikkelissa Digitaalisen asiakashankinnan ABC